Kategóriák ,

Logica Celata

Megszületett a Logica Celata, a Logica sorozat legújabb fejlesztése, mely mérnöki kutatás eredménye, és célja a tér és az ergonómia újragondolása. Választható moduljai a bár, konyha és előkészítőpult, melyek mindegyike egyedi igényeket kielégítő megoldásokkal és tartozékokkal rendelkezik. Olyan konfigurációkkal, ahol minden készen áll a lehető leghatékonyabb használatra, és a feldolgozási fázis befejezése után teljesen elrejthető.

BÁR ÉLMÉNY

A Logica Celata számára elképzelt különböző forgatókönyvek közül kiemelkedik a bár, egy egész olasz hagyomány rejlik mögötte, mely az emberek életének része, mint a jókedv és a meditáció, illetve a közösségi és a magánélet összefonódása.Az ajtó kinyílik, és feltárul az új Valcucine otthoni bár, amely praktikus, jól szervezett és minden olyan eszközzel fel van szerelve, mely szükséges ahhoz, hogy a bort tökéletesen kóstolhassuk, keverjük egy jó koktélt, vagy minőségi kávét készítsünk.

KONYHAI ÉLMÉNY

Tradícionálisan a konyháé a főszerep mely két méretben elérhető, és különös figyelmet kapott benne az ergonómia, valamint a funkcionalitás.A konyha fedlapja felhúzható, így teljes hozzáférést biztosít a munkaterülethez a főzőlaphoz, az elszívóhoz és a mosogató területéhez. A főzési funkció mellett a Valcucine által az elmúlt években véghezvitt legjobb felszerelések, például az elektromos csatlakozó bár is helyet kaptak a konyhában.

KÉZZEL KÉSZÍTETT

A Vitrum Arte segítségével olyan mintákat készíthet az üvegre, melyek minden egyes kompozíciót egyedivé tesznek.A különleges berakásos technika rendkívül innovatív folyamat, ahol azonban továbbra is elengedhetetlen az ember kéz türelmes, precíz munkája. Az exkluzív projektek tökéletes egyensúlyban születnek a művészet és a design között.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK